Introduksjon av fiskepapir

2022-05-12

Fiskepapir, også kjent som høyland byggpapir, er et vanlig navn for cyan tynn elektrisk isolerende papp. Den er laget av trefiber eller blandet masse blandet med bomullsfiber, og er produsert ved en bestemt prosess. De ofte brukte fargene på tynn elektrisk isolerende papp er gul og cyan, gul er ofte kjent som gult skallpapir, og cyan er ofte kjent som grønnfiskepapir.


Highland byggpapir er et fluoroplastisk bearbeidet papirprodukt. Vanligvis brukt i mekaniske og elektriske produkter. Den brukes mest som avstandsstykke i skjøten mellom harde metalldeler. For eksempel festes et lag høylandsbyggpapir mellom viftevingen og viftehodet til en husholdningstakvifte med skruer. Highland byggpapir er klemt mellom hovedakselens trykkring på dreiebenken og girkassen.


Fiskepapirer også egnet for spalteisolering, sving-til-sving-isolasjon eller pakningsisolering i motorer og elektriske apparater, og også for spiral-mellomlagsisolasjon, endetetningsisolasjon, pakningsisolering, etc. av tørrtype transformatorer.


  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
google-site-verification=SyhAOs8nvV_ZDHcTwaQmwR4DlIlFDasLRlEVC9Jv_a8